Rosa Franco

artista lleidatana

Nascuda a Lleida, llicenciada en Belles Arts en l’especialitat de gravat i estampació. L’any 2002, crea: «Traç, Tallers creatius». Compagina la docència amb l’activitat artística havent realitzat diverses exposicions col·lectives i individuals; Il·lustracions per a la revista literària «Arrabal», per la col·lecció «Versus», de l’Aula de poesia Jordi Jové de l’UdL, etc. Forma part del col·lectiu de dones artistes de Lleida.

Comandes d’obra gràfica original per diverses entitats, empreses i particulars. Bijuteria creativa.

RosaFranco-artista Lleidatana

OBRA GRAFICA

TREBALLS PER ENCARREC

Rosa FRANCO- CREACIO

“En el gravat em trobo a gust amb les tècniques directes pel seu caràcter més espontani, i pel fet d’entrar més en contacte amb la matèria. Utilitzo el tòrcul, no només com a eina que pot reproduir estampes en sèrie, sinó com a mitjà que m’ajuda a arribar allà on m’interessa dins el que vull expressar.

D’altra banda l’aquarel·la, i sobretot la tinta xina em porten a treballar des de la fluïdesa. Deixant que el color i el traç en moviment iniciïn un diàleg, una dansa.

Des de la calma puc donar principi al moviment que neix des del cos i es tradueix en el gest. Des del moviment arribo a trobar la pau, la calma necessària per a tornar a començar.”

Vols fer un regal diferent i regalar obra d'autor?

Parlem-ne, NO dubtis i fes el teu encàrrec!!!

A Rosa FRANCO,